Nipasen kodan ja Rantakodan käyttöohjeet/-säännöt

Kotien omistaja on Tahkon kyläyhdistys ry.

Edellinen lähtijä huolehti että kodat jäävät vähintään yhtä hyvään kuntoon kuin tullessa. Tätä samaa periaatetta toivomme myös Sinun arvoisa kodan käyttäjä noudattavan. Mitä paremmin kannat huolta yhteisistä kodistamme, sen mukavampi on seuraavan käyttäjän tulla kahvinkeittoon tai makkaranpaistoon. Sillä se voit olla juuri SINÄ, joka joudut siivoamaan edellisen käyttäjän jäljet.

Muistathan nämä asiat kodalla käydessäsi

Käytöstä:

-         kota on tarkoitettu yleiseen virkistyskäyttöön retkeilijöille

-         kodassa on kameravalvonta

-         noudatamme periaatetta - sopu antaa sijaa - eli kaikki ovat yhtä tervetulleita

-         jos kota on varattu yksityistilaisuuteen, niin kunnioitamme varaajien yksityisyyttä

-         kota varattavissa yksityistilaisuuksiin 100 € (alv 0%) hintaan. Varaukset Kari Heiskanen puh. 050 3673129/Tahkon kyläyhdistyksen pj.

Tulenteosta:

-         tulenteko vain kodalla olevaan tulentekopaikkaan

-         älä tee tulta metsäpalovaroituksen aikana tai kovalla tuulella ulos

-         alaikäisten tulenteko VAIN vanhempien valvonnassa

-         noudata varovaisuutta - älä jätä tulta yksin

-         käytä valmiita polttopuita, niitä on kotien vieressä - älä revi tuohta elävistä puista

-         kohtuus kaikessa - myös tulenteossa

Siisteydestä:

-         viethän tuomasi roskat pois ja siisti jälkesi

-         ethän jätä "käyntikorttiasi" kodan seinään, puun kylkeen jne.

Ilkivallasta pyydetään ilmoittamaan viipymättä poliisiviranomaisille tai Tahko kyläyhdistyksen edustajille e-mail. kylayhdistys@tahko.com

Laavun jatkokäyttö riippuu jokaisen käyttäjän eli juuri SINUN huolenpidostasi.

Kotien sijaintitiedot

Nipasen kota

Nipasen kota sijaitsee Nipasen vanhan laskettelurinteen yläosassa ja sinne kulkee kesällä lyhin vaellusreitti Huutavanholman reitin (vihreä reitti) kautta, joka yhtyy Tahkomäen kierrokseen (punainen reitti), jota pitkin vasemmalle edeten pääsee Nipasen kodalle.

Talvella Maisemalatu kulkee myös Nipasen kodan kautta ja samoin myös moottorikelkkaura.

Nipasen kodalle pääsee myös autolla Pehkuntien kautta.

Rantakota

Rantakota sijaitsee Syvärin rannassa Old Course kentän 8-tiin vasemmalla puolen.

Jalkaisin paras reitti kulkee TahkoSpan vieressä olevan liikuntapuiston vierestä  Aholankujaa pitkin rantaan.

Autotie kulkee Kiljusenkalliontietä pitkin vasemmalle kääntyen Kiljusenkaaren risteyksestä ja siitä noin 500 m rannan suuntaan.