Ajankohtaista

Vuoden 2022 jäsenmaksut

perheille
50 eur/savu

Yritykset
100 eur/yritys ja yhdistykset

Tilinumero on
FI53 5288 0420 0511 30.
Viitteeksi nimi ja sähköpostiosoite.

Jos olet uusi jäsen ja olet maksanut jäsenmaksun, käy liittymässä jäseneksi kohdasta "liity jäseneksi".

Uusimmat kuvat

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:146642 kpl

Tervetuloa Tahkolle

Tahko on ympärivuotinen, monipuolinen matkailukeskus Pohjois-Savossa. Tahko sijaitsee Kuopion Nilsiässä, noin 65 km Kuopion kaupungista koilliseen.

Perinteisesti Tahko tunnetaan aktiivisena talvilomakeskuksena. Ensimmäiset laskettelurinteet Tahkolle rakennettiin jo 1960 –luvulla. Nykyisin Tahkolla riittää tekemistä ympäri vuoden.

Kesäisin Tahko on golfarin keidas. Tahkolla on kaksi täysmittaista, korkeatasoista golfkenttää luonnonkauniissa maisemissa.

Tahkolla ja sen ympäristössä on loistavat patikointi- ja sauvakävelyreitit sekä pyöräilymaastot. Vaellusreittien merkkaukset on juuri uusittu ja rinteitä on tehty todella hienoja pyöräilyreittejä, joista viimeisin valmistui tänä kesänä ja on tarkoitettu kaiken ikäisille ja taitoisille pyöräilijöille. Tämän uuden pyöräilyreitin lähtöpiste on Panorama baarin kulmalta.  Uljaita maisemia pääsee kesäaikaan ihailemaan myös laskettelurinteiden tuolihissillä.

 Tahkoa ympäröi kaunis Syvärinjärvi, jossa voi harrastaa niin kalastusta kuin melontaakin.

Tahko Spa Kylpylässä on tarjolla kaikenlaiset kylpyläpalvelut, erilaiset hoidot ja kokouspalvelut. Spasta löytyy myös kuntosali, keilahalli ja sisäliikuntatilat. Monitoimihallissa pääsee pelaamaan erilaisia sisäpelejä ja ulkona street golfia sekä tennistä.

Tahkolla on 8.500 vuodepaikkaa. Makunsa mukaan Tahkolla voi majoittua hotelliin, huoneistohotelliin tai mökkiin.

Alueella on 20 ravintolaa ja baaria sekä kaksi elintarvikekauppaa, urheiluvälineliike ja erikoiskauppa.