Tervetuloa Tahkolle

Tahko on ympärivuotinen, monipuolinen matkailukeskus Pohjois-Savossa. Tahko sijaitsee Kuopion Nilsiässä, noin 65 km Kuopion kaupungista koilliseen.

Perinteisesti Tahko tunnetaan aktiivisena talvilomakeskuksena. Ensimmäiset laskettelurinteet Tahkolle rakennettiin jo 1960 –luvulla. Nykyisin Tahkolla riittää tekemistä ympäri vuoden.

Kesäisin Tahko on golfarin keidas. Tahkolla on kaksi täysmittaista, korkeatasoista golfkenttää luonnonkauniissa maisemissa. Lisäksi Tahkon läheisyydessä, Nilsiän Tiirinniemessä on uusi, erinomainen 9-reikäinen golfkenttä, jossa golfia pääsee kokeilemaan myös ilman green cardia.

Tahkolla ja sen ympäristössä on loistavat patikointi- ja sauvakävelyreitit sekä pyöräilymaastot. Uljaita maisemia pääsee kesäaikaan ihailemaan myös laskettelurinteiden tuolihissillä.

Tahkoa ympäröi kaunis Syvärinjärvi, jossa voi harrastaa niin kalastusta kuin melontaakin.

Tahko Spa Kylpylässä on tarjolla kaikenlaiset kylpyläpalvelut, erilaiset hoidot ja kokouspalvelut. Spasta löytyy myös kuntosali, keilahalli ja sisäliikuntatilat. Monitoimihallissa pääsee pelaamaan erilaisia sisäpelejä ja ulkona street golfia sekä tennistä.

Tahkolla on 8.500 vuodepaikkaa. Makunsa mukaan Tahkolla voi majoittua hotelliin, huoneistohotelliin tai mökkiin.

Alueella on 20 ravintolaa ja baaria sekä kaksi elintarvikekauppaa, urheiluvälineliike ja erikoiskauppa.